Tjuetredje juli totousenogtolv

Nå er det en liten stund siden jeg har blogget. Jeg må virkelig prøve å bli flinkere til å blogge og svare på alle de koselige kommentarene jeg får av dere. Har ikke vært så veldig mye på pc’en i det siste, så jeg kommer nok til å sitte hele denne kvelden og titte igjennom alle de finfine bloggene jeg pleier å lese.

I dag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt. Tok jeg meg en liten tur ut i skogen i stad for å ta noen bilder. Det var ikke så veldig mye spennende å ta bilder av siden det var overskyet og sølete, men jeg fikk jo tatt noen.

I går var det den 22. juli, en dato som jeg tror aldri kommer til å bli helt den samme. Alle mine tanker var hos de som mistet noen kjære for et år siden i går. Bildet over lagde jeg spesielt til den dagen.

Hva har du gjort de siste dagene?
Hva syns du om bildene?

Image and video hosting by TinyPic

16 thoughts on “Tjuetredje juli totousenogtolv

  1. åh, for noen utrolig nydelige bilder! spesielt de bildene som det første og det siste hvor du får fram de flotte detaljene <3 de siste dagene har jeg vært ganske lat og bare spilt på pc'en, men i dag fikk jeg tegnet litt c:

  2. Kjempefine bilder :D Nydelige farger på bildet av himmelen! I de seneste dagene har jeg vært i Sverige og ligget sjuk på sofaen ;/

  3. Kjempefine bilder :) Du bruker extention tubes når du fotograferer bilder som disse (de med dråpene)? Jeg vurderer å bestille et sett selv, men må vente på lønn først ;) Jeg har hørt at Kenko er billigst, men fungerer minst like bra som de dyrere variantene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>