Tjuesjuende juni totusenogtolv

Må prøve å bli flinkere til å komme på noen kreative overskrifter, men uansett nå reiser jeg straks til hytta. Håper dere alle sammen får en finfin uke, så er jeg tilbake fredag neste uke! Men husk det blir ikke helt stille her selv om jeg er borte.

Hva syns du om bildet?
Hva skal du gjøre i dag?

 Image and video hosting by TinyPic

13 thoughts on “Tjuesjuende juni totusenogtolv

  1. //Tusen takk! Jeg og venninnen min så det på din blogg å ble helt forelska! Da vi så du hadde lagt ut hvordan man gjorde det løp vi ut med kamera og stativ og prøvde det ut! Det ble ikke veldig bra, men det var jo tross alt første gang vi prøvde levitasjon. :)

    Okei, men takk for at du svarte meg! (:

  2. Ååååh, gjett hvem som har fått seg en ny fast leser da? Elsker bloggen din, og du er en utrolig dyktig fotograf!
    Holder selv på med fotografi, og når jeg kom over bloggen din fikk jeg sykt med inspirasjon! Spesielt til å prøve med på en levitasjonshoot!

  3. wow! kom akkurat over bloggen din, og jeg må si jeg ble veldig imponert! så utrolig flotte bilder du tar! :D inspirasjon til tusen!! definitivt ny fast leser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>