The last couple of weeks through instagram

Har hatt det veldig travelt de siste ukene, men har likevel fått tatt mange bilder, både med kameraet og iPhonen.

For en uke siden var jeg som sagt en tur i Stockholm. Da vi var der dro vi blandt annet til en sjokolade festival! Utrolig morsomt egentlig. Jeg kjøpte også et polaroidkamera mens jeg var der! Har ønsket meg det utrolig lenge, og måtte bare kjøpe det da vi gikk forbi en butikk med slike kameraer. Desverre er det allerede et eller annet galt med det, så jeg må ta det med til en fotobutikk for å se om det kan fikses.

Jeg har også vært mye ute i skogen og tatt bilder de siste dagene. Det er så mange fine farger ute nå! Håper bare snøen ikke kommer så tidlig i år. Skal se om jeg får lagt ut noen av bildene om noen dager. Ha en finfin kveld videre.

Hva gjorde du forrige uke?
Hva syns du om bildene? 

Image and video hosting by TinyPic

13 thoughts on “The last couple of weeks through instagram

  1. kjempefine bilder du har tatt! gleder meg til å se flere bilder av deg : D aww, så kjipt det med polaroidkameraet, det var sykt kult! min forrige uke var stappfull av lekser som skulle bli ferdig, og litt kakebaking med en fin venninne <3

  2. skjønner ikke hvordan du gjør det. herregud du er så flink erre mulig

    forrige uke gjorde jeg ikke så mye, hadde bare mange prøver! fine bilder, som vanlig :)

  3. bildene, de er fantastiske! Så må jeg jo spørre: Tar du bilde me kamera også laster det over på instagram. Eller er alle de bildene tatt med iPhone? Du er helt utrolig og en inspirasjons kilde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>