Stockholm

Nå har jeg endelig sett igjennom bildene jeg tok i Stockholm. Det var egentlig ikke så veeldig mange brukelige bilder, men noen var det jo.

Da vi var i Stockholm bodde vi på et hotell som heter Scandic park. Det lå ikke så veldig langt unna sentrum, men for å komme oss rundt til de forskjellige stedene tok vi t-banen. Vi kjøpte oss en 72 timers billett, og dro frem og tilbake til sentrum hele dagen.

Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye spesielt da vi var der. Vi hadde ikke lagt noen planer, så det endte bare opp med at vi gikk rundt i byen, kikket og spiste på kafeer.

Stockholm er en utrolig fin og ikke minst koselig by, og vi gleder oss allerede til å dra tilbake dit!

Hva har du gjort i sommer?
Hva syns du om bildene?

Image and video hosting by TinyPic

12 thoughts on “Stockholm

  1. kjempe nydelige og koselige bilder ;)
    i sommer har jeg vært med venner og familie, reist litt rundt til bl.a. Fedje, Radøy, Kristiansand, Mandal, Hellesund og ellers hytten ;)

    hva var det som fikk dere til å dra til Stockholm??

  2. Åh, Stockholm ♥ Selv har jeg vært i Estland (noe som førte til en halvdag i Stockholm siden vi kjørte) med et team, på Kreta, i Oslo og på Sørlandet. En veldig fin sommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>