Solskinn og rosa limonade

 Nå har jeg kommet hjem fra hytta. Hadde det veldig fint, og fikk tatt en del bilder de dagene det var fint vær. Så nå har jeg endelig noen nye bilder jeg kan vise dere! Skal prøve å være litt flinkere til å blogge og å svare på kommentarer, jeg skal også prøve å lage meg et nytt design snart. Håper dere har hatt en fin uke så langt!

Hva har du gjort denne uka?
Hva syns du om bildene?

Image and video hosting by TinyPic

17 thoughts on “Solskinn og rosa limonade

  1. Så fine bilder! Likte godt 2 og den siste bildet! :-) Fint at du har hatt det fint på hytta! Og gleder meg til det nye designet ditt! ;-)

  2. så flotte bilder! likte best det første, og ihvertfall det siste ;) siste halvdel av denne uken har jeg vært hos onkelen min, og vært ute i det varme og fine været hver dag ! :D ha en god helg <3

  3. høres bra ut! : D utrolig fine bilder, spesielt nummer en og tre <3 denne uka har jeg spist is, vært på stranda og solt meg med venner og tegnet c:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>