Sjette august totusenogtolv

Da var regnet er tilbake igjen, men det er egentlig helt greit. Jeg liker å sitte inne med en kopp te og litt fin musikk på slike dager.
Regn er fint.

Jeg har hatt veldig lite inspirasjon til å ta bilder i det siste. Fotolysten er der, men jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal ta bilder av. Jeg har lenge hatt lyst til å ha en ny photoshoot, men har heller ikke hatt noen å ta bilder av. Jeg har endt opp med å ta bilder av meg selv de fleste gangene jeg har tatt med meg kameraet ut i skogen, men jeg er ikke så veeldig glad i å poste bilder av meg selv haha.

Torsdag morgen reiser jeg til Stockholm med noen venninner, og der skal vi bli til søndag. Gleder meg masse, og jeg håper vi får fint vær de fleste dagene vi er der. Jeg skal selvfølgelig ta med kameraet, så jeg kommer nok tilbake med mange nye bilder.

Håper alle sammen får en super uke videre! Skal prøve å blogge en gang til før jeg reiser til Stockholm. 

Hva skal du gjøre denne uka?
Hva syns du om bildene?

 Image and video hosting by TinyPic

10 thoughts on “Sjette august totusenogtolv

  1. Ting kan ofte bli finere enn du tror, ikke tvil på idene dine før du har prøvd. Det hjelper vertfall for meg :) Kjempefine bilder, håper jeg blir like flink som deg å ta bilder etterhvert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>