Sekstende oktober totusenogtolv

Hei! Kom hjem fra Stockholm natt til mandag. Hadde en utrolig fin tur, og har mange bilder jeg skal vise dere senere.
Har en veldig travel uke foran meg, så kommer nok ikke til å blogge så veldig mye. Men jeg tenkte jeg skulle vise dere disse bildene som jeg tok til to fotooppgaver vi har hatt på skolen. Den ene oppgaven var å ta bilder av frukt, og den andre gikk ut på bevegelse. Vi hadde ikke lov til å redigere de, men det har jeg gjort nå da.

Hva syns du om bildene?
Hva gjorde du i helgen?

Image and video hosting by TinyPic

Categorized in: Foto

23 thoughts on “Sekstende oktober totusenogtolv

  1. kjempe nydelige bilder! det øverste hadde nydelig sollys i seg, og de andre er kjempe godt komponert og viser absolutt det som foto oppgaven sier virker det som! håper det gikk bra på de :)

  2. det var skikkelig kule bilder! gleder meg til å se bildene fra stockholm : D likte veldig godt det første vannbildet, åh <3 i helgen slappet jeg bare av c:

  3. Ååh, utrolig fint bilde! Så klart, åååh! Du er så flink, Sofie! Du er så kreativ og oppfinnsom. Du er så unik! Elsker alle bildene du tar, og jeg er alt for dårlig å kommentere bloggen din, men vit at jeg forguder deg, du er mitt høyeste forbilde innenfor foto (!!) og jeg leser bloggen din fast, selv om jeg sjeldent legger igjen kommentar (skal bli flinkere, for det fortjener du virkelig!). Elsker bildene dine, og måtte kreativiteten din lenge leve! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>