Lost

Er litt usikker på hva jeg syns om dette. Jeg vet at jeg har en litt dum plassering i bildet, men det er på en måte et eller annet som jeg liker ved det. Vurderte å legge på skrift på bildet, men jeg valgte å la være.

Nå har det gått noen dager siden jeg har blogget. Egentlig har ikke blogglysten vært helt på topp i det siste, selv om jeg har ganske mange nye bilder jeg har lyst til å vise. Jeg har ikke hatt så veldig mye tid til å sette meg ned og bloggen, men jeg prøver så godt jeg kan for jeg har jo lyst til å blogge.

Hva syns du om bildet?

Image and video hosting by TinyPic

Categorized in: Foto

15 thoughts on “Lost

  1. Leser og klikker inn på bloggen din hver dag, elske den! Fargerik, pen og enkel! og den handler om det beste, foto! Elsker bloggen din!

  2. Heisann :)
    Jeg synes du burde begynne å legge ut bilder på Flickr igjen jeg. På den måten kan du få vist fram bildene dine uten å lage tekst til bloggen!
    Jeg har lagt deg til som kontakt allerede ;)

  3. Utrolig vakkert bilde. Blir helt målløs hver gang jeg besøker bloggen din, jeg, for du tar så ufattelig nydelige bilder. Nå har jeg likt facebooksiden din også, så jeg ikke glemmer deg bort :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>