Lost in my dreams

På onsdag drar jeg på hytta og der blir jeg mest sannsynlig til fredag neste uke. Men det blir ikke helt stille her selv om jeg ikke har internett de dagene jeg er borte. Når jeg er på hytta skal jeg ta mange nye bilder, så jeg har nok masse å vise dere når jeg er tilbake igjen. Kommer til å poste et innegg til før jeg drar. Ha en fin mandagskveld.

Hva syns du om bildet?

Image and video hosting by TinyPic

Categorized in: Foto

11 thoughts on “Lost in my dreams

  1. så utrolig fint bilde, liker veldig godt fargene! : D aww, du får kose deg masse på hytta! gleder meg til å se på alle bildene du kommer tilbake med c:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>