19 thoughts on “Litt om Sofie

 1. Har tenkt på å få meg en ny blogg jeg også. Men hvordan får du hele arkivet du har blogget på chee.blogg.no til å komme på denne bloggen? Hvis du kunne fortalt meg det, hadde jeg blitt hyperglad. Superfinblogg!

 2. Du er like nydelig på alle bildene av deg, selvom de ikke er så mange ^^
  Du burde være super stolt av deg selv! Og èn dag kommer du til å bli spurt av hver eneste landsdel om du kan ta masse bilder ov det og det stedet! For du kommer til å bli en super populær fotograf! Alle bildene dine er stilige, pene, vakre, og ikke minst inspirerende!! Elsker dem, Sofie! Misunner seg så utrolig mye… Helt sant!
  Det er ingen andre fotobloggere på under menyen min på Google Chrome som er like flinke eller mer flink enn deg. Du kommer alltid til å være min favoritt foto-blogger!
  Kjempe glad for at du startet denne kjempe inspirerende nettsiden her, for du har det talentet som SKAL til!

  - ♥

 3. Hei, lurte på hvordan jeg kan ha deg som venn, slik at jeg kan følge bloggen din.
  Du har såå mange fine bilder :)
  Takk for svaret på forhånd :)

 4. Hei, lurte på når du ble så “fargeglad” ? Har du alltid vært det, eller er det noe som plutselig kom?
  Elsker bloggen din! Også er du sååå nydelig ♥
  Stilen din er amazing!

  • Jeg har vært fargeglad ganske lenge. Har egentlig nesten alltd vært glad i farger, men husker ikke helt når jeg f. eks begynte å kle meg i farger på den måten jeg gjør nå:)

 5. Hei, jeg har lest bloggen din en ganske lang stund nå, og jeg liker veldig godt bildene dine!
  Men det er en ting jeg lurer på, og jeg vet ikke om du kommer til å skjønne spørsmålet mitt, menmen..
  Hvordan får du så fint lys på bildene dine?
  De er lyse og klare, men fargene er sterke og fine, og alt virker så gjennomtenkt. Hvordan gjør du det? :)

  MVH
  Nybegynner med speilrefleks.

 6. Oi! Follwer deg på instagram, og av en eller annen grunn har jeg fått for meg at du bor langt unna, men så bor du søren meg i Lier! Er fra Krokstadelva, så var litt artig at du var fra “nærområdet”. Kom innom bloggen din via dt.no, skjønte ingenting! Haha. Bildene dine er fantastiske :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>