Blue stars and rainy days

Dagene flyr avgårde, og om ikke så veeldig lenge så begynner skolen igjen. Til høsten skal jeg begynne på medier og kommunikasjon, det skal bli spennende.

Det er så utrolig fint med sommerferie, selv om ikke været har vært helt på topp i det siste. Men jeg har likevel vært veldig mye ute i skogen og tatt bilder. Skal legge ut en del av bildene senere denne uka, og dere kan også følge meg (sofiesund) på instagram for å se bilder. Har allerede lagt ut noen av bildene der.

I forrige innlegg meldte jeg meg jo forresten på Aurora sin fotokonkurranse, og jeg hadde blitt så utrolig glad om dere hadde lagt igjen en liten stemme på bloggen hennes. Tusen takk til alle som gjør det og alt har gjort det. Ha en fin kveld videre!

Hva skal du gjøre denne uka?
Hva syns du om bildene?

Image and video hosting by TinyPic

11 thoughts on “Blue stars and rainy days

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>